Jogi-tanacsadas - Egerszegi Ügyvédi Iroda
Az Ön Ügyvédje
Az Ön Ügyvédje
HU
EN
DE
PO
info@azonugyvedje.hu
HUNGARY 1054 Budapest, Hold utca 6. II/6.
+36 (1) 311 1931, +36 30 291 75 00
bemutatkozás
munkatársaink
szakterületeink
kapcsolat
Hírek
Munkamódszerünk


TELJES NÉZET

HU
EN
DE
PO

Jogi tanácsadás

"Az Ön Ügyvédje" szolgáltatásunk keretében munkatársaink elsősorban a magánszemélyek mindennapi élete során a leggyakoribb, hétköznapi jogterületeken felmerülő kérdésekben igyekeznek jogi tanácsot adni.

Legyen az egy válás, egy szerződés, egy munkaügyi vita, bármilyen más jogvita vagy éppen egy büntető ügy, ügyvédeink hatékony és érdemi segítséget nyújtanak érdekei védelmében, a probléma kezelésében és megoldásában.

Jogi tanácsot első alkalommal kizárólag irodánkban történő személyes konzultáció keretében áll módunkban nyújtani óradíjas alapon. Amennyiben további konzultáció is szükséges és az ügy jellege megengedi, arra már akár egyéb módon (e-mailben, telefonon stb.) is sor kerülhet előzetes megbeszélés alapján.

"Az Ön ügyvédje" szolgáltatásunk által lefedett szakterületeinkről és tevékenységünkről bővebben a bal oldali menüsör címei alatt olvashat.

Az Egerszegi Ügyvédi Iroda gazdasági jogi, azaz nem "az Ön Ügyvédje" szolgáltatásának keretébe tartozó tevékenységéről itt tájékozódhat.

Amennyiben jogi tanácsra van szüksége, kérjük, a "Kapcsolatfelvétel" menüpontban, e-mailben jelölje meg a témát és ott, illetve telefonon vagy Skype-on egyeztessen időpontot munkatársunkkal egy személyes konzultációra irodánkban! 

MOBIL NÉZET

Egerszegi Ügyvédi Iroda

jog

jogi

Ügyvédi iroda
Kereskedelmi jog